MILAN JOVANOVIĆ, Cleveland, Ohio, USA

Ovo je jedna Bitka! Biće ih još. Stop latinici na TV-u, novinama, bilbordima, itd. Pokušavam da razumem ljude koji su za ravnopravnu upotrebu oba pisma. Ali oni koji misle da se odricanjem od svog identiteta uspeti u svetu greše. Sve srpske i hrišćanske osobine koje sam stekao mi samo pomažu da uspem u mom poslu (t.v. snimatelj).
Možda neki npr. Valentin (jedna osoba koja je pozvala na neki gay skup u nekom gradu na istoj strani reagovanja na sajtu Naše Pismo
, prim. autora sajta) koji je recimo dao svoju dušu i još ponešto đavolu lako može da se odrekne Ćirilice. Ja ne!! I ponosno u dalekoj Americi čuvam naše pismo. Evropu sam prevazišao.
Jedna je istina, a na toj strani je Bog, Ćirilica, Himna Bože Pravde, abortus je ubistvo, homoseksualizam je bolest, itd.


Milan Jovanović, Klivlend, Ohajo, SAD


 

Znači kreće rat.

Taman smo pomislili da je ratovanju došao kraj.

Gospodin Milan Jovanović se javlja iz Amerike sa pokličem "STOP LATINICI".

Opet vidimo metafizičku dimenziju ćirrilice. Tu je i Bog, hrišćanstvo, himna, abortus (zli) i homoseksualizam (isto zli). To je jedna strana medalje.
Na drugoj je naravno samo zlo. Latinica, đavo, antihrist, neka druga himna, abortus i homoseksualizam. Tipično etiketiranje. Ko nije za ćirilicu je sve najgore a ko je za ćirilicu taj je najveći Srbin.

 

 


glavna kampanja reagovanja predlozi kontakt

 

(C) 2002 by Srpska Latinica. Sva prava zadržana.
Poslednji put sajt je ažuriran 27. novembra 2002.